Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Da jeg bestemte meg for å lese denne boken var jeg egentlig i litt "pre-summer" mood og var vel på jakt etter en typisk sommerflørt med en lykkelig slutt for å pangstarte sommerstemningen. Jeg skyr vanligvis triste fortellinger, men bestemte meg for å gi boken en sjanse, hvilket jeg ikke angrer på.

Sparks gjør en vanvittig god jobb med å beskrive forholdene mellom personene i boken. Karakterene framstår som levende og ekte gjennom hans gode adjektiver og sammenlikninger. Det var virkelig fascinerende å lese hvordan forholdet mellom John og faren utviklet seg gjennom boken og ikke minst kjenne den stikkende lengselen mellom John og Savannah.

Boken beskriver virkelig ekte kjærlighet i dens mange former og setter ting i et nytt perspektiv. Historien er hjerteskjærende og rørende og jeg må innrømme at jeg ofte satt med tårene i øynene (dette er IKKE typisk meg).

Dette er helt klart min sommerbok anbefaling!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.