Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Denne lå i byttehylla på jobb, tok den med i forbifarten på vei hjem. Og det tok ikke mange sidene før jeg var hektet og ville vite mer om Frederikke og Frederik, om livet i over og undeklassen i Danmark på 1800-tallet. Fascinerende, spennende, gripende. Anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vet ikke helt hva jeg synes om boka. Men jeg har kost meg med boka hele veien og den er godt skrevet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En fantastisk bok.Kaarsbøl

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er en av de beste bøkene jeg har lest! Jeg klarte ganske enkelt ikke å legge den fra meg.

Mest av alt ble jeg fascinert over måten forfatteren nærmer seg hovedpersonene i boka. Mye er endret i samfunnet - ikke minst på holdningssiden - de siste hundre årene. Like fullt klarer forfatteren å få en til å forstå hvorfor det var slik det var i København på 1800-tallet, uten at man som leser kan fordømme de valgene personene i boka foretar seg. Kvinnen som lengter etter ektemannen sin - en ektemann som er helt utilgjengelig for henne og som bærer på en stor hemmelighet som datiden ikke er klar for å takle - grep meg intenst.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

FarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland Skjeggerud