Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Den vakre og sterke alenemoren Karoline kommer som et vindkast til Fredheim for å hjelpe til. Vi blir godt kjent med Karoline, folkene på Fredheim og Furulund.
Miljøet er godt beskrevet og karakterene er godt sammensatte. Spennende å følge utviklingen av Kirkenes, og hvordan det var der på slutten av 1800-tallet. Og å lese hvordan et samfunn skulle fungere med flere nasjonaliteter.
De små glimtene av Betzsy-Kajsa pirrer nysgjerrigheten. Hvem er hun? Hva er hennes historie? Og hvilken rolle vil hun ha i Karolines liv?
​Aner også mye dramtikk hvor den sjalu Elsa vil spille en stor rolle.

Første bok byr på glede, sorg og kjærlighet akkurat slik livet er. Gleder meg til å lese videre selv om jeg leste den første gang da den kom ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenJarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie Stenseth