Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Veldig bra skrevet bok. Maria er en veldig modig dame som forteller sin historie. Hun gir mennesker som opplevere vold og må flukte en stemme. Har stor respekt for Maria. Fantastisk dame som står på for at hu og familien skal ha det bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Måtte ta boken i flere etapper. Klarte ikke å "slappe av" med den. En bok til ettertanke. Det som gjør den mest gripende er et det bygger på en sann historie.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En sterk historie, som forteller hva en krigksskadet syk person kan få seg til

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leste Gömda og ble utrolig grepet. Jeg trodde kanskje jeg visste hva forfølgelse var, men nei, det stemte ikke. Her får man virkelig et sterkt inntrykk av mishandel, forfølgelse og uforståelig og ekstremt hat.

Det mest imponerende med denne boken er at Maria Eriksson våget å stå fram med sin historie. Jeg tror og håper at denne boken kan ha hjulpet mange i lignende situasjoner.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente Nogva