Viser 1 til 1 av 1 omtaler

En bok ALLE som lever i i et moderne samfunn burde lese. Lettlest, faglig sterk og ekstremt engasjerende bok om mat, matkultur, matproduksjon, politikk, mais (!!), miljø og sist men ikke minst matglede. Michael Pollan tar leseren med hele veien fra energien i sollyset (eller i oljen, avhengig av hvilken mat du spiser) og til tallerkenen din, og en tur på super'n bør aldri bli den samme igjen.

"Don't eat anything incapable of rotting" (Micahel Pollan).

Bon apetit!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tatiana WesserlingPiippokattamarithcHarald KTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  Frøysaa