Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Jeg leste ferdig boka i går, men jeg fikk ikke tid til å lage bokomtalen med en gang.
Denne boka handler igjen om Temeraire og Laurence. De blir tvunget med på reisen til Kina, og kineserne vil at Temeraire skal få en annen flyger/følgesvenn. Kineserne prøver og skille Temeraire og Laurence fra hverandre på reisen til Kina.

Dette er ikke akkurat min favoritt bok, men den var nokså spennende. Det var en litt treg start. ,men nå er det jo tre måneder siden jeg leste første bok, så. . .
Men etterhvert som man kommer seg litt inn i miljøet og situasjonen de er i, synes jeg det var veldig spennende. Noen ganger synes jeg også at det var litt trist. Forholdet til Temeraire og Laurence er så bedårende og søtt, og jeg vil aldri at de skal skilles.

Jeg elsker fortsatt ideen med å ha din egen drage. Det hadde vært spennende.
Ellers synes jeg Naomi har tenkt seg grundig om da hun skrev denne boka. Ihvertfall da hun skrev om hvordan kineserne oppfostret sine drager. Det var veldig spennende å lese om.
Men det var forferdelig mange navn å holde styr på! I hvert fall når Naomi bruker etternavn i handlings referat, og fornavn i dialoger. Det blir litt komplisert.

Jeg synes dessverre at denne oversettelsen var ganske dårlig. Jeg fant ganske mange skrivefeil, og det ødelegger ofte leseopplevelsen. . .

Temeraire-serien er ikke den mest spennende serien jeg har lest, og det ser ikke ut til at bøkene blir noe særlig bedre. Men jeg skal prøve å fortsette serien, og håper at bok nr. 3 er bedre!

Se også her!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg G