Viser 1 til 2 av 2 omtaler

En grei bok å lese når man har barn alderspennet 8-12år. Den gir enkle tips og måter å håndtere eventuelle vansker på og måter å forstå barnet sitt på. Den tar opp barnets behov for trygghet og omsorg, konsekvenser av overdreven ros, hva som gjør at barn kan bli aggressive, hvordan de kan bli gode på å vise respekt for deg som forelder og mye mer.

Som en som er gjennomsnittelig interessert i å lese så likte jeg at forfatteren påpekte viktigheten av å være rollemodeller når det kommer til lesing. Han skriver at hvis barna ser foreldrene sine lese så er sannsynligheten også stor at de også blir interessert i det. Forfatteren påpekte også at jo mer barn leser de første årene etter å ha lært seg å lese, desto mer vil de som regel lese siden. Ellers så tar boken også opp temaet om mobbing og hvordan man kan håndtere det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lettlest og lettfattelig om barn som er i ferd med å vokse seg ut av småbarnsalderen og inn mot tenårene. Godt å skumme i når det butter. Et greitt utgangspunkt for videre refleksjon.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Eileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald KRuneFride LindsethVidar RingstrømPiippokattaCathrine Pedersen