Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Jeg levde meg helt inn i denne romanen. Den er morsom, stemningsfull, trist og spennende. Jeg følte så med Perry i enkelte deler av boken at jeg måtte lese kjempefort for å se om han klarte seg bra. Dette er en fantastisk bra bok som fikk terningkast 6 fra meg og som anbefales til alle. En ekte feel-good-roman!
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er en lettlest og fin sommerlektyre. Perry har en i IQ på 76 og kjemper mot å bli betraktet som tilbakestående. Han vokser opp hos besta og besten, og har ikke hatt kontakt med sin mor eller sine brødre. Når han vinner i lotto kommer plutselig "familien" på døra til han. Heldigvis har han vennen Keith og arbeidsgiveren Gary som hjelper han mot familien, samt at besta har oppdratt han godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Perry er heldig, sier Besta. Selv om noen kaller ham tilbakestående, stemmer ikke det. Perry har nemlig 76 i IQ. Tilbakestående har under 75. Heldig der altså.

De andre i Perrys familie, er ikke like greie mot Perry som Besta, og da uhellet er ute, blir det noe ugreit. Heldigvis har Perry gode kolleger, og så vinner han plutselig 12 millioner dollar i delstatslotteriet. Heldige Perry.

Rørende historie med en god dose humor.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Var du en av dem som elsket filmen "Rain Man"? Da er det høyst sannsynlig at du også vil like "Lottomillionæren". En sjarmerende bok, om Perry "som er litt sein", med familiemedlemmer som ikke bryr seg om ham før han vinner i lotto.
Boka er lettlest, men har et velformulert språk, med en moralsk snert og et bakteppe, som både sparker til skolevesenet og vår egen holdning til mennesker som skiller seg litt ut.
En morsom historie, med både alvor og tårer, - hovedpersonen Perry er en elskelig fyr, og kanskje kan han lære oss noe viktig?
Forfatteren viser oss hva ekte venner er og ikke er, og hva som kan skje når mennesker får nye sjanser og utfordringer i livet sitt. En feel-good bok av ypperste klasse, med en terning som lander på fem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TIngunn SLailaVioleta JakobsenHarald KKirsten LundAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendlie