Viser 1 til 3 av 3 omtaler

En god bok jeg vil anbefale de aller fleste å lese! Herlig beskrivelse av vennskap gjennom to tiår, jeg må ta meg selv i å huske på at dette er bare en roman, ikke på ekte..... :-) Morsom og rørende bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En god bok med humor som passer meg utmerket! Kontrastene mellom de to hovedpersonene gjør handlingen veldig spennende. Det har blitt gitt ut en film av denne boka med Anne Hathaway, og for meg var den en skuffelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Like umiskjennelig britisk som Tom Simpson, Fred Perry og de fattigslige smågatene rundt Bramall Lane i Sheffield. This is England!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria