Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Når jeg leste om denne boken hørtes den veldig spennende og kjekk ut, men dessverre ble jeg svært skuffet over boken. Den var helt grei, men den var ikke spennende eller morsom, den var bare rett frem uten at det skjedde noe særlig. Så jeg kan nok ikke anbefale denne boken til noen for den var kjedelig rett og slett.

Boken handler om Cammie som går på Gallagher Academy skolen for svært spesielle unge jenter, dette er en skole for spioner. Cammie kan snakke fjorten språk flytende og kan drepe en mann på syv forskjellige måter med hennes egne hender, men svært lite vet hun om gutter og det å være en normal tenåringsjente.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar h