Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Boken er fra 2008 og derfor noe utdatert på faktaopplysningene om hva som skjer der og da med ISAF og NATO og deres forsøk på å lage en vestlig demokratisk stat der det forsåvidt ikke har vært noen stat i det hele tatt.
Den historiske konteksten Taliban og pasthufolket er blitt til i er dog veldig godt forklart og gir leseren et veldig godt bilde av hva som driver den vanlige mann i Afghanistan. Her snakker en som har bodd der og lært seg både språk og skikker. Og selv om Barth er vestlig får vi et innblikk i det som som antagelig flere politikere burde satt seg inn i, nemlig hva Afghanere selv vil med landet sitt og ikke hva vesten vil.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreHarald KTrude JensenKirsten LundReadninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud Husevåg