Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Bok nummer 10 i serien om presten Merrily Watkins skuffer ikke. Det nærmer seg jul i Ledwardine og Merrily har naturlig nok mye å gjøre. Jula er ikke akkurat den roligste tiden på året når man er prest. En kjent ateist som har skrevet en kontroversiell bok har flyttet til området og Merrily er urolig for hvordan dette vil påvirke folk i landsbyen.

Datteren hennes Jane gleder seg til det skal startes arkeologiske utgravninger i området der hun oppdaget noen forhistoriske bautasteiner for en tid tilbake. En profilert arkeolog skal lede arbeidet.

Politimannen Frannie Bliss er i trøbbel, han har rota det til både på hjemmebane og på jobb, og når det gjøres et makabert funn, blir han satt utenfor etterforskningen og heller bedt om å ta seg av det som ser ut som en rutinesak, langt under hans rang som politimann.

Musikeren Lol Robinson, Merrilys kjæreste har endelig begynt å få fart på karrierren sin, men han er nervøs for en opptreden på den lokale puben på julaften.

Regnet øser ned, elva vokser seg større og større og man begynner for alvor å bli redd for at det skal bli flom.

Dette er en kompleks historie der handlingen langsomt siger framover. Boka er rik på atmosfære, både landskapsbeskrivelsene og det øsende regnet gjør sitt her. Noen vil nok syns at det går for tregt, at det skjer for lite, men jeg digger denne serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil