Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Catherine og David Bourne, er på bryllupsreise i Frankrike og Spania. De er som mest lykkelige når de jager etter neste nytelse; frokost, lunsj, middag, vin, sol, bading, og Catherines besettelse - hårklipp. David er forfatter, og hans andre bok er nylig utgitt. Den selger godt, men det er et skår i gleden - Catherine er sjalu. Hun vil at han bare skal skrive om dem. Så møter de Marita, og Catherines nevroser topper seg.

Dialogene er ganske spesielle og underlige, men det er godt driv og språk. Spenningen ligger og lurer, og man aner at noe mørkt er i emning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ok bok, men synes ikke den er så aktuell i vår tid, som den sikkert var da den kom ut. Og kona til hovedpersonen var da vel sær og selvopptatt da. Det forteller nok noe om kvinnesynet til Hemmingsway.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hemingway på sitt beste. Vond, vakker, tøff å lese. En klassiker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gråter sjelden når jeg leser, men denne rørte meg rett inn i hjerterota. Vond å lese, men herre for en god bok! Lett i språket, men Hemingway er en mester mellom linjene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er boka Hemingway - slik jeg har forstått det - aldri ble helt ferdig med før han tok sitt eget liv. Etter å ha lest de fleste av Hemingways bøker, er det like fullt denne som for meg står som den beste.

Tittelen på boka er dypt ironisk. "Et ekteskap fra helvete" hadde vært mer dekkende. Forfatteren som drar på bryllupsreise med sin kone, og har ambisjoner om å skrive, blir stadig forsøkt avledet av sin unge kone. Hun går til slutt alt for langt i sin iver på å dra ham bort fra skrivingen, og det får fatale konsekvenser for ekteskapet.

Det var en veldig positiv opplevelse å "lese" denne som lydbok! Duc Mai-The er uovertruffen som oppleser! Han burde benyttes mer som oppleser!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB