Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Jeg ble veldig fascinert av denne. Av de merkelige "gode" alien-parasittene, de to karakterene inne i samme hodet og ikke minst hele samfunnsaspektet med helt nye normer. En bok som lever med meg selvom det er mange år siden jeg leste den. Syns den er mer fascinerende enn Twilight-universet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøpte denne boken, etter å ha lest Twilight-serien, da den først kom ut i 2008. Etter å ha gjordt et forsøk på å lese den, ble den liggende utest i bokhyllen... Frem til for noen uker siden, for det var nemmelig en god venninne av meg som nevnte boken og fortalte meg hvor bra den var. Dette fikk meg til å på ny gjøre et frosøk på å lese boken, men denne gangen klarte jeg ikke å legge den fra meg før jeg hadde lest den ut!

The Host er ganske tung og uforståelig i starten, men når du først er inne i historien er det også ganske vanskelig å komme seg ut av den igjen. Utrolig spennende!
Ikke viste jeg at jeg hadde Spethenie Meyers egentlige perle liggende i bokhyllen. LES DEN!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeThea