Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Det er noe magisk med bøker skrevet av en du kjenner. Du leser dem ikke som en hvilkensomhelst bok. Og er du riktig heldig, så oppdager du små skatter i teksten, noe du aner hva ble inspirert av. Jeg har hatt gleden et par ganger i det siste, og kan virkelig anbefale alle å la kjentfolk gjøre forfattere av seg.

Grafisk design & bokomslag

Fagpersonen i meg kan ikke la være å kommentere at jeg syns denne boken hadde fortjent en bedre designet forside. Typografien er rett og slett ganske dårlig. Dette er en nostalgisk bok om 1960-årene, men istedenfor en følelse av nostalgi, framstår forsiden som bare utdatert. Tøff 60-talls typografi i en moderne utførelse ville synliggjort en morsom bok som er relevant for et større publikum, og ikke noe bokhandleren skal gjemme vekk i hyllen om lokalhistorie.

Tekst og postkort i aspik

Erlend samler på postkort fra «før i tida» og deler dem med oss. Det er veldig åpenbart helt andre motiv som ble regnet som flotte den gang… Han skriver underfundige historier inspirert av fabrikker, høyfjellshotell og fotografens bil (som overraskende ofte dukker opp i landskapet). Resultatet blir riktig så underholdende. Du vil le høyt opptil flere ganger og det er en god sjanse for å oppdage en interesse du ikke visste at du hadde for gamle postkort.

Boken har forøvrig verdens beste forord.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

KuboaaEileen BørresenDemetermgeHeidiTonesen81Christoffer SmedaasMarianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn ChristinSynnøve H HoelIngvild SStine AskeKirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenTine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaLinda Nyrud