Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Det har vært interessant å lese "The Invention of Solitude" under utgivelsen av Austers nyeste bok "4 3 2 1". The Invention of Solitude er Paul Austers første bok, og er delt i to hoveddeler, der den ene delen handler om Auster og hans far, og den andre delen handler om forfatteren og sønnen. Dette er en bok som er full av sitater.
Jeg skal ikke gå dypt inn i handlingen, men boka tar på mange måter for seg identitet og hvordan vår personlige identitet formes av hvilke personer vi har rundt oss.
Dette er en bok man ikke nødvendigvis sluker i et jafs, men som en må ha litt tid på. I hvert fall var det sånn for meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralte