Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette er en av mine favorittbøker, jeg leste den i fjor og klør allerede etter å lese den om igjen. Historien handler om en gruppe historikere i framtidens Oxford (2054), som reiser tilbake i tid for å observere fortiden på nært hold. En ung forsker skal sendes tilbake til 1320, men noe går galt og isteden havner hun i 1348, året svartedauden inntar England. Samtidig sprer en aggressiv influensa seg i fremtids-Oxford.

Boka er så godt skrevet at det føltes nesten som å være der, både i fortid og fremtid. Man blir glad i personene som beskrives, og føler med dem i alt som skjer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett