Viser 1 til 1 av 1 omtaler

En knallsterk roman om vanlige mennesker i den kalifornske byen Corona, som blir ført sammen av uheldige omstendigheter, eller skjebnen om du vil, og konsekvensene det får. De tre hovedpersonene er den unge kvinnen Kathy Nicolo, den iranske immigranten oberst Genob Sarhang Massoud Amir Behrani og politimannen Lester Burdon. Det er disse tre, alle med en litt broket fortid, som veksler på å fortelle historien. Jeg kan vel også nevne at et hus spiller en stor rolle i romanen og konflikten som oppstår, uten å røpe for mye.

Romanen har en intrikat og spennende oppbygning og er skrevet i et særdeles visuelt språk. Grepet forfatteren har gjort ved å veksle på å la de tre hovedpersonene fortelle, noe han etter min mening gjør med stor overbevisning og innlevelse, driver romanen framover og vi får et godt innblikk i deres ulike motiver, reaksjoner og handlinger.

Forfatteren ble født i California i 1959, og er også sønn av en forfatter, Andre Jules Dubus II. Andre Dubus III har skrevet flere romaner og noveller, samt en memoarbok om barndommen og sitt turbulente forhold til faren.

Hørte denne romanen som lydbok, og det er forfatteren selv og hans kone, Fontaine Dollas Dubus, som leser. Og det synes jeg de gjør godt.

Andre Dubus III er en forfatter jeg har lest og hørt en del om, men House of Sand and Fog er mitt første møte med bøkene hans. Det blir ikke det siste!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

DinaLesevimsaGrete AastorpStein KippersundKirsten LundHanne Kvernmo RyeMarianne MTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågIreneleserReidun SvensliLeseberta_23BenedikteBeathe SolbergTheaPer LundJulie StensethReadninggirl30Hilde Merete GjessingChristoffer SmedaasEmil Varjord SöderströmStine SevilhaugTurid KjendlieSynnøve H HoelKarin  JensenAnniken LToveGroBerit REllen E. MartolsvarteperRandiAfornixConnieLinda NyrudVibekeReidun Anette AugustinStig TBjørn SturødAlice Nordli