Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dick skriver med innsikt om psykose og andre grensetilstander, men når han med inderlighet begynner å reklamere for gnostisisme blir jeg mer betenkt.

I en av talene sine forteller han om den gangen han fikk en lykkekake med følgende melding: "Deeds done in secret have a way of becoming found out". Dette skjedde i 1974, under opprullingen av Watergate-skandalen. Siden han befant seg på en kinesisk restaurant i nærheten av Nixons opprinnelige bosted ble lappen sendt til det hvite hus med denne beskjeden: "I think a mistake has been made; by accident I got Mr. Nixon's fortune. Does he have mine?". Han fikk selvfølgelig aldri noen respons.

Humoristisk sans er det iallefall ingen tvil om at han hadde. Om ikke annet sørget denne antologien for å gi meg en viktig påminnelse om at det er på tide å sjekke ut de skjønnlitterære perlene i hans forfatterskap. Må med skam innrømme at jeg bare har lest to av dem så langt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmEgil StangelandVannflaskeMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundPiippokattaChristofferTrude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleser