Viser 1 til 2 av 2 omtaler

De første historiene tar hver form av en spesiell sjanger: Den første er en mordgåte, den neste en konspirasjon thriller, og deretter en humoristisk krimfortelling. Mer etterhvert går serien over til mer å handle om krigen mellom eventyrfigurene og The Adversary, med forskjellige måter å spionere på og å finne ut mer om deres motstander. De ulike karakterene har magi de kan bruke og de nytter sine evner til det fulle for å knekke motstanderen og for å kunne flytte tilbake til sine hjemland.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kom jo over Fables da de gikk som biserie i Nemi (ca 2004), så det er ikke før i denne boken jeg faktisk leser videre på historien. Og himmel så medrivende den er! Jeg hadde glemt det med gjennomlesingen - i og med at jeg husket storyen. Så da er det tegnestilen jeg legger merke til, hvordan karakterene bygges opp, gagsene og de tingene jeg opplever som vittige: Som feks da Bigsby sin far: Mr.North kommer, og alle rundt roper "Winter is coming!" - jeg får umiddelbart GOT vibber.

Men nå - når serien går videre er det slutt på alt dette. Nå blir jeg fullt og helt revet med i historien. Det som skjer nå er at de arabiske fablene kommer inn i historien, det vil si karakterene fra 1001 natt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikKirsten LundEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethBeathe SolbergMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. Martol