Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Stephen og datteren er på sin vanlige handletur, da hun plutselig forsvinner. Ingen har sett om hun har gått ut av butikken selv, eller om noen har kidnappet henne. Stephen leter etter henne konstant, men forgjeves. Ekteskapet rakner og Stephen lever som en zombie.

Utrolig bra skrevet, som vanlig, og uten at det blir hjerteskjærende.
Boka er også filmatisert med Benedict Cumberbatch i hovedrollen, og den må selvsagt ses ved anledning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Uhyre velskrevet og interessant. Men ganske tung.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

The Child in Time er en sørgende manns selvransakelse etter et tragisk tap, tap av et barn, av en familie. Han studerer sitt eget liv og sin barndom opp mot tidens ubarmhjertige tann. Men dette er ikke bare en bok om å miste seg selv etter å ha mistet et barn, dette er en bok om tap av barndommen selv. Mitt engasjement for historien, dog veldig høyt i starten, ble slipt stadig mindre av handlingens uendelighet og svært usammenhengende plott. Jeg fant boken langtekkelig og veldig treg. Jeg mistet taket i den røde tråden gang på gang, og famlet rundt i mørket etter noe som etterlignet et poeng. Poenget, når endelig funnet, var noe annet enn hva jeg forventet og ikke et jeg fant spesielt interessant. For full anmeldelse, se: edgeofaword: The Child in Time.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandPiippokattaKirsten LundMarenMarianne AugustaDemeterritaolineHarald KIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit R