Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne leste jeg på norsk for mange år siden. Jeg pleier aldri å kvitte meg med bøker jeg liker, så jeg har tittet gjennom bokhylla flere ganger for å finne den igjen, men den er sporløst forsvunnet. Siden den festet seg, ønsket jeg å lese den igjen, men det ble en kamp for å finne boka. Til slutt var jeg heldig og fant den på engelsk på bookis.com, og nå er den endelig lest igjen.
Hvis man skjærer det helt ned til basishandlingen, er det egentlig en bok om noen gutter som går en lang tur, og hva som skjer i hodene deres underveis. Hvis man tar med hvorfor de går denne turen, reglene for turen og alle fysiske og psykiske utfordringer, er det Stephen King på sitt aller beste. Jeg kan ikke annet enn å betegne boka som en psykologisk thriller, selv om det ikke er de høye toppene med skummelt. Pulsen ligger jevnt over hvilepuls gjennom hele boka, og jeg sliter veldig med å legge den fra meg.
Terningkast 6 og en soleklar favorittbok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- Helen