Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Jeg er veldig imponert. Dette er en fantastisk bok. Historien drev meg videre hele tiden, og den er nydelig skrevet! Språket er fantastisk, og forfatteren skildrer mye, noe som fører til at det er lett å leve seg inn i boka.

Det er kanskje ikke den mest spennende boka, (action-spennende), jeg har lest, men historien er så god at jeg bare måtte lese videre. Alt det Pi tenker på i løpet av boka gjør denne boka til et mesterverk.

På engelsk var den dessverre litt vanskelig å lese siden den egentlig er beregnet for eldre lesere. For min del gjorde ikke det så mye, men jeg vil anbefale andre å lese den på norsk. Da heter den Historien om Pi.

Life of Pi er også filmatisert. Jeg har dessverre ikke fått sett filmen enda.

Anbefales virkelig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Slutten gjorde boka, enkelt og greit.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne Jensen