Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Denne boka er ingenting snauere enn komplett! Fornøyelig gjensyn i voksen alder, ca 27 år siden sist, og ikke så pussig syns jeg det samme: Favoritt! Kabalkalenderen er fortsatt genial, turen er fremdeles spennende og bolleboka uslåelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En av de første bøkene jeg leste i forbindelse med norskundervisningen på ungdomsskolen. Jeg husker videre at vi måtte skrive logg for hvert kapittel vi leste av boken, og at det var veldig mange kapitler å lese. Husker ikke så mye av handlingen akkurat nå, men lagrer boken her så jeg kan ta den frem og lese den for mine små en gang i tiden. Jeg tenker videre at boken på ingen måter kan ha vært dårlig, da jeg ikke siitter igjen med en haug av traumer eller negative tanker om boken. For da hadde jeg forhåpentligvis husket det..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantasi og verkelegheit blandas til ei fantastisk historie, for store og små. Gled deg over Gaarder sin fantastifulle og leikne bok, som tek deg med til stader du aldri har vore på, og lar deg smake på brus som nesten kan virke magisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare fantastisk! En spennende og fantasifull historie til ettertanke. Verdt å lese for både store og små!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk bok. Anbefales

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina