Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Dette er en bok med historier om sykdom, død, drap og uforklarlige mysterier, samt folks psyke og hvordan den kan påvirke oss. Historiene er fantastisk godt skrevet, om noe litt skremmende og ekle detaljer til tider. Historiene er skrevet i jeg-person og med er perspektiv der jeg-personen ser ut til å ha vært tilstede, men ikke har vært noen hovedperson i hendelsene. Mer en som observerer. Ironisk nok, mest sannsynlig med hensikt vil jeg tro, så spiller skrivemåten meg et lite puss fordi det virker så realistisk og som om det virkelig har skjedd.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Her var flere artige og gode noveller med krimpreg. Til og med en fortelling fra Norge, fra Nordland, og novellen heter "En ferd ned i malstrømmen".
Det var mitt første møte med Poe, og det var slettes ikke noe dårlig valg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Hilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- Helen