Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Jeg liker godt historien til Moritz, men ikke historien til Leo. For meg ble dette altfor poetisk og stappfullt av metaforer, og jeg slet veldig med å fullføre.
Terningkast 2.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boka veksler mellom historien til to menn. Moritz fra Østerrike-Ungarn som er soldat under 1. verdenskrig, hvis eneste drøm er å komme hjem til barndomskjæresten Lotte, og Leo som våkner opp i Ecuador med delvis hukommelsestap. Det eneste Leo husker da han våkner er at kjæresten Eleni er død.

Med godt og til tider poetisk språk nøstes historiene til Moritz og Leo opp. Litt trått til tider, men nysgjerrigheten driver leseren videre, og twisten mot slutten gjør det hele verdt det!

Boka er delvis basert på forfatterens familiehistorie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SVigdis VoldEli HagelundKirsten LundedgeofawordsiljehusmorHarald KTone SundlandFarfallePiippokattaLinnDemetergretemorGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreIreneleserLilleviAnitaNicolai Alexander Styve