Viser 1 til 10 av 15 omtaler

En utrolig morsom bok, som er lettlest og svært fengende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En koselig og humoristisk bok :)
Perfekt å høre på da ligger her syk og svak og synes synd på meg selv ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt beskrevet av hvordan eldre folk tenker. Artig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

søt nok men så uendelig forutsigbar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En varm og humoristisk fortelling som gjør at man drar litt på smilebåndet underveis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En lettlest bok som er full av lun humor. Jeg vil nok tro at den er veldig mye bedre på originalspråket, da oversettelsen ikke er av de beste. Men jeg synes allikevel at beskrivelsene og detaljene i boka gjør at jeg kan se for meg hvordan det er hos søstrene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

POTENSGIVERNE av Karin Brunk Holmqvist: Jeg finner i første instans boken svært nyttig, da den er et sjarmerende eksempel på at det å skrive gode bøker ikke nødvendigvis er en bragd av en annen verden. Misforstå meg rett, Holmqvist har skrevet en god bok, det sier jeg jo, og hun får det til å virke så ukomplisert. Det gjør boken til en fryd for leseren. Dog, skal det sies, er språket etter min mening noe rustent. Karakterene blir så vidt berørte fra begynnelse til slutt, synes jeg, men det skyldes bokens lengde - som jeg ved siden av dette her finner helt passelig! At historien er kompakt synes jeg er ytterst kledelig for en historie som denne. Dette er en bok jeg kommer til å ta frem om jeg selv skulle oppleve å miste motet på veien mot en egen utgivelse en gang i fremtiden. Den fyller en vordende forfatter med like mye håp som det finnes i de gamle kvinnene som utgjør hovedrollene i fortellingen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fornøyelig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hyggelig lesning, leste med et smil om munnen. Skildringene av personene og miljøet treffer godt, jeg nikket gjenkjennende. Godt oppbygget fortelling som også ble avsluttet godt etter min smak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Morsom! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

JoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mge