Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Harriet Prynne har drevet hor utenfor ekteskapet, og må straffes. Vanligvis er det dødsstraff for dette i det puritanske New England på 1600-tallet, men noen holder sin hånd over Harriet. I stedet må hun gå med en rød "A" på brystet resten av livet.

Sammen med datteren, Pearl, bosetter Harriet seg i en liten hytte i utkanten av byen, og livnærer seg på forseggjort håndarbeid. Harriet nekter å oppgi navnet på barnefaren, men en mann sverger at han skal komme til bunns i mysteriet.

En liten bok med gammelmodig innhold, men den er allikevel aktuell med tanke på menneskers psyke og hang til sladder og uthenging.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

mgeTor Arne MyklebustTuridmajaSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo Rye