Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Dette ble for lite engasjerende for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Glitter og glamour, grådighet og gys. I denne boka får vi et gløtt bak forhengene til filmbransjen, og det er ikke noe pent syn, noe Coelho skildrer på en forbilledlig, men dog litt langdryg måte. Plottet er flott, historien gjennomtenkt og krydret av bittersøte betraktninger på hvor galt verden bærer av sted.
Jeg liker samfunnsrefseren Coelho som vi kan skimte bak de ulike karakterene.
Boka er vanskelig å beskrive, - litt belærende til tider, men høyaktuell når det gjelder temaer som skjønnhetshysteri, grådighet og menneskets drivkrefter.
Det som trekker ned er at historien er langdryg. Spenning mot slutten, det er jo tross alt en slags krimroman også, men den kunne med fordel vært litt mer komprimert uten at budskapet blir utydelig: vær deg selv! Terningkast fem, Coelho drar det hele i land denne gangen også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken fra Coelho fenget bare ikke. Mulig fordi jeg hørte den som lydbok? Fant liksom ikke "tonen" med boka. Har lest det meste ellers av Coelho

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje Sivertsen