Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Artig og spennende historie. Begynner med at det har blitt et stort hull i bakken og så begynner tiden å løpe løpsk på forskjellige måter og plan. Koselige hovedpersoner og lettlest. Litt overraskende helt på slutten. Ikke den beste jeg har lest av denne forfatteren, men absolutt lesverdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God ide og også ganske underfundig og underhaldande til tider, men ikkje heilt imponert

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Klokkemakeren", Gert Nygårdshaug
Forfatteren bruker jo å dra lange linjer frem og tilbake i tid, ofte strekker han ut et stort lerret, lengt utenfor de kjente rammene, og fargelegger godt, også ofte med svart/hvit.
Vel, i denne boka synes jeg han ikke var spesielt heldig. Boka handler om Tid og tidsforståelse, og for meg ble den for stillestående. Den hadde riktinok en litt spennende begynnelse og slutt, men i det store og hele likte jeg boka dårlig. De som blir fasinert av bøker med svært få punktum, masse komma og semikolon, kan sikkert studere denne og glede seg over det. Siden boka handler om tid, antar jeg at han brukte denne tegnsettinga som et spesielt tematisk virkemiddel, men jeg synes det ble for lite eller for mye av det gode.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne boken ble litt merkelig for meg. En salig blanding av småbyidyll, militære og politikk og en tid som var helt ute av kontroll eller i allefall nesten. Ble litt paff av slutten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg føler meg innvidd i en hemmelighet...

En av de mest spesielle, forunderlige bøker jeg noen gang har lest! Jeg er dypt fascinert av forfatterens gjennomførte kløkt og min egen opplevelse av at Tid virkelig ER noe menneskeskapt... Den røde tråden i boka er nettopp noe av det mest fundamentale i tilværelsen: Tiden.

Boka er ideell, fant én tyrkleif (den overser jeg elegant), den er fullendt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En herlig bok om urmaker Mussenden og hans kone Mathilde.
Forunderlige ting skjer i nabolaget og klokkene går ikke lenger synkront.
Kan det være dvergene som er på ferde, eller er det noe som har falt ned fra himmelen?

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer Gabrielsen