Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende tidsperiode og med kobbergruvene på Røros. Blir god kjent med karakterene og spesielt Sophie - jeg håper hun tar igjen litt mer med den gretne og snobbete moren, selv om Elisabeth glimter til innimellom med humor. Akkurat det liker jeg godt at karakterene er så komplekse at jeg blir i tvil om jeg liker de eller ikke.
Språket og handlingen flyter godt, og skildringene av miljø er godt beskrevet. Jeg savner litt at det ikke er en hemmelighet eller et mysterium som driver handlingen fremover.

Jeg leste denne første gang den kom ut, da satte jeg den i hylla etter 10 bøker - nå gir deg en sjanse til og kjenner at den fenger mer denne gangen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaske