Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Sterk roman som bygger på historie fra middelalderen. Anbefales

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er en roman, leser den som historie. Bra, engasjerende om tidlig middelalder og kirkebygging.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter å ha lest trilogien "The Century", bestemte jeg meg for å kaste meg over de to bøkene i "Stormenes Tid", og nå er jeg i gang med nummer to. Det blir ikke den siste boken fra Ken Follett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vidunderlig! Den historiske settingen går rett hjem. Alle karakterene her er viktige og verdifulle. En hel verden av en annen verden fra en annen verden. Historie- og fortellermagi! Ingen pusing med publikum, kun ment som en opplysning om tingenes tilstand. Upåklagelige skildringer og personkarakteristikk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har lest bøkene før, og jeg blir aldri lei. Tidligere var jeg ikke det minste interessert i historiske bøker, men disse bøkene åpnet øynene mine, og jeg har fått gode leseopplevelser jeg ellers ikke ville fått.
Jeg blir oppriktig glad i personene i disse bøkene, og jeg føler med de hver gang det skjer noe dramatisk eller storslagent.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En drivende god bok med storslagent historisk innhold. Fengende fra første side. Ikke en forfatter med et vakkert, poetisk språk - men det ville vel heller ikke passet inn i denne romanen... Nå skal jeg i gang del to, og ivrer etter å finne ut hvordan det går med de forskjellige karakterene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fantastisk bok av Ken Follett. Virkelig en klassiker etter min oppfatning. Ingen forutsigbare valg av de sammensatte karakterene som skapes. Karakterene kastes ut i en av de mest uoversiktelige og kaotiske tider i Storbritannias historie.
Ta en titt på historiskeromaner.com for å lese en lengre omtale av Stormenes Tid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud