Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Et lite hakk ned fra første boken, som jeg elsket. I denne boken er ikke det vanvittige forholdet til Gretchen og Archie så fremtredende, men for all del. Spennende nok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bok nummer to i denne serien var en ganske stor nedtur. Den første boken fungerte fint som lettvint seriemorder-lektyre, spesielt dersom man greide å se bort ifra de karikerte hovedpersonene. Forholdet mellom etterforsker Archie Sheridan og seriermorder Gretchen Lowell sklir dessverre ut i det absurde i oppfølgeren, så jeg er ganske så usikker på om jeg orker å lese videre i serien.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina