Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Boken som kom ut i 2002 er en av de beste tilgjengelige samfunnsfaglige beskrivelsene av matsektoren som helhet. Rommetvedts helhetlige modell som presenteres i innledningskapitlet gir en meget pedagogisk og analytisk inngang til forståelsen av det norske matsystemet. Boken, og særlig innledningskapitlet brukes som pensum i kurset Matvaremarkeder og politikk på bachelor / masternivå på Handelshøyskolen ved NMBU. Rommetvedts modell gir en nyttig ramme for drøfting av f.eks. markedsregulering, matkjedeutvalg, forslag om Daglgvarelov og tilpasninger i tollvernet. Flere av artiklene i boken gir også viktig innsikt. Frode Veggelands artikkel om internasjonaliseringen av norsk matpolitikk, anbefales. .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemLene AndresenEgil Stangeland