Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Boken som kom ut i 2002 er en av de beste tilgjengelige samfunnsfaglige beskrivelsene av matsektoren som helhet. Rommetvedts helhetlige modell som presenteres i innledningskapitlet gir en meget pedagogisk og analytisk inngang til forståelsen av det norske matsystemet. Boken, og særlig innledningskapitlet brukes som pensum i kurset Matvaremarkeder og politikk på bachelor / masternivå på Handelshøyskolen ved NMBU. Rommetvedts modell gir en nyttig ramme for drøfting av f.eks. markedsregulering, matkjedeutvalg, forslag om Daglgvarelov og tilpasninger i tollvernet. Flere av artiklene i boken gir også viktig innsikt. Frode Veggelands artikkel om internasjonaliseringen av norsk matpolitikk, anbefales. .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesEli HagelundAnne Berit GrønbechElisabeth SveeKjerstisiljehusmorMartinLiseChristin SillibakkenMads Leonard HolvikKirsten LundIngeborg GJulie StensethBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTine SundalKari FredriksenGrete AastorpRoger MartinsenTrude JensenJørgen NAlice NordliFiolTanteMamieEivind  VaksvikAnniken RøilPer LundSilje HvalstadEmil ChristiansenIngunnJBjørg L.LailaBente L.SolHarald KTone SundlandDressmyshelfGro Anita MyrvangVidar RingstrømIngunn S