Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Boken som kom ut i 2002 er en av de beste tilgjengelige samfunnsfaglige beskrivelsene av matsektoren som helhet. Rommetvedts helhetlige modell som presenteres i innledningskapitlet gir en meget pedagogisk og analytisk inngang til forståelsen av det norske matsystemet. Boken, og særlig innledningskapitlet brukes som pensum i kurset Matvaremarkeder og politikk på bachelor / masternivå på Handelshøyskolen ved NMBU. Rommetvedts modell gir en nyttig ramme for drøfting av f.eks. markedsregulering, matkjedeutvalg, forslag om Daglgvarelov og tilpasninger i tollvernet. Flere av artiklene i boken gir også viktig innsikt. Frode Veggelands artikkel om internasjonaliseringen av norsk matpolitikk, anbefales. .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalSissel ElisabethHilde Merete GjessingMads Leonard HolvikEllen E. MartolBirkaGroSynnøve H HoelLinda RastenAnne-Stine Ruud HusevågTanteMamieEirik RøkkumToveVigdis VoldPiippokattaEivind  VaksvikRisRosOgKlagingKikkan HaugenLailaKaramasov11Bente NogvaNina J.B.Tove Obrestad WøienMorten MüllerTor Arne DahlEgil StangelandLilleviLindaBOddvarGGro-Anita RoenAgnete M. HafskjoldKirsten LundLars MæhlumCecilie MEileen BørresenBård Støremay britt FagertveitAndré NesseKristin_Pirelli