Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Ideen og det moralske spørsmålet som blir stilt i bokens avslutning er spennende. De siste femti sidene er spennende; levende også, men alt i alt redder ikke det de 400 overfladiske sidene i forveien. Handlingen går på sparebluss selv om den yrer av action og "hardarka" (les: overfladiske) karakterer. Kenzie/Gennaro-serien kan desverre ikke måle seg med forfatterens enkeltståenee bøker pga mangelen på menneskelige karakterer som det går an å (om ikke identifisere seg med så i det minste) forstå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er veldig delt på hva jeg synes om denne boka! Første halvdel var utrolig langdrøyg og jeg kjente ikke på intensiteten eller spenningen en gang i de scenene som helt tydelig skulle være det. Jeg holdt på med første halvdel av boka i nesten to uker, for det fristet på ingen måte å ta den opp. Jeg valgte heller andre ting, og vurderte til og med å avbryte boka, selv om jeg aldri pleier å avbryte bøker!
Siste halvdel derimot har jeg lest nå i løpet av to kvelder og funnet driven og spenningen. Plottet var veldig bra, og jeg likte slutten veldig godt!
Starten står til en svak 3er og slutten til en 5er, så da blir det vel en 4er sammenlagt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil