Viser 1 til 10 av 11 omtaler

Fortelleren av denne historien, er 11 år gamle Reuben. Han vokser opp med storebroren, Davy, lillesøsteren, Swede, og faren. Moren forlot dem for mange år siden. Faren, Jeremiah, er sterkt troende, og har noen evner som er utenom det vanlige. Familien er ganske sammensveiset, og da ulykken rammer dem, står de sammen. Davy er på rømmen fra loven, og sammen med søsteren og faren, tar Reuben opp jakten. Reisen blir et eventyr på både godt og vondt.

En medrivende historie fra Amerika på 60-tallet. Det er mye natur, sterke personligheter, western, menneskeskjebner, og bibelhistorier. Starten likte jeg godt, men synes boka taper seg raskt. Digresjonene er for mange og lange, og jeg ramlet av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Merkelig bok. Fengende. Anderledes. Griper tak i leseren og kommer inn under huden. Spesielle personer, alt fra hovedpersonen, som forteller historien, innimellom direkte henvendt til leseren, til lillesøsteren som forteller og skriver egne historier, og faren, den mest spesielle av alle, og kanskje det bærende element i historien? For ikke å snakke om broren Davy, som på mange måter faller litt utenfor og setter familien på prøve. Lesverdig. En bok som sitter igjen i deg etter at siste side er lest. Anbefales!

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nydeleg bok med fantasktiske personskildringar. Her er det humor og alvor, bibelske under og tragediar. Ei eventryleg bok om ein far med to sonar og ei dotter. Me ser historia gjennom 11 år gamle Reuben sine auge.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det tok nesten ti år fra denne ble utgitt til den ble oversatt til norsk. Litt underlig synes jeg - en sjelden og god roman er min oppsummering etter å ha lest den. Link til et blogginnlegg jeg skrev etter å ha lest den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

En bok som bare må leses! Man blir veldig glad i personene i boken, med alle sine sider.....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når en bok er vanskelig å sjangerplassere, syns jeg vanligvis det er en svakhet ved boken. Den når liksom ikke riktig opp uansett hvor man prøver å plassere den.

Men av og til dukker det opp bøker der det at sjangerplassering blir vanskelig, representerer en kvalitet ved boken. Når fortellingen den inneholder er så "stor" at den har vokst ut av sjangerbegrepet. Dette er en slik bok.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En fantastisk leseropplevelse. dette er en bok om tro og håp og lojalitet. språket er nydelig, personene troverdige. Jeg ble fullstendig grepet av fortellingen. Dette er en bok jeg kommer til å lese ogjen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sår, rørende og morsom bok. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil