Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne martyrsamlingen har stått i hyllen min altfor lenge uten å ha blitt lest fra perm til perm. Nå har jeg tatt meg bryet til å lese den, og virkelig blitt inspirert av de troendes mot i å bli stående ansikt til ansikt med de verste former for tortur uten å fornekte troen på Jesus. Boken styrker ens tro og viser egentlig hvor godt vi har det i vesten, samtidig som den kan være med å forberede våre hjerter mot tider som kan komme til å ligne det man leser om i denne boken.
Midt i alle disse lidelser som vi leser om kan vi også lese om tegn og under som skjer, og hvordan Gud er med de lidende kristne midt i all sin trengsel. Sammenligner vi med vesten så kan vi absolutt ikke klage over hvor godt vi har det, når mange av våre medkristne lider og dør for sin tro, uten å ty til vold selv, men der de ber for de som torturerer og forfølger dem, og elsker dem fullt ut slik Bibelen byr dem, noe som til og med ved noen tilfeller fører til torturistens frelse. Vi leser hvordan de møter styrke fra Himmelen midt i all trengsel og hvordan mange av disse står urokkelig fast under enorm smerte. En god og inspirerende bok. Nå er det bare å sette i gang med oppfølgeren: "Jesus Freaks II"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H Helseth