Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Har lest den en gang tidligere, men etter å ha slept meg gjennom forrige bok trengte jeg noe letter lesestoff. Dette er en god bok, det er en morsom bok, den er lettlest og lettfattelig - men den handler ikke om å vinne venner, så en noe misledende tittel. Det boken handler om er hvordan du skal oppføre deg for å bli likt, for å få innflytelse, for å få fremgang, for å få suksess - men venner får du ikke.

Skal du ha venner må de kunne like deg, og da må du av og til være egoistisk, prate om de tingene som bare gavner deg, være sutrete - kort sagt være et menneske med gode og dårlige sider. Hvis noen ikke kjenner til de dårlige sidene dine, kan de være vennene dine? Siden de ikke kjenner deg, mener jeg?

Men bortsett fra tittelen - toppscore :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

DemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborgGroLisbeth Marie UvaagHarald KHeidiKirsten LundOdd HebækHilde Vrangsagen