Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Kom over denne ifbm rydding i bokhyller. Etter min ringe vurdering er dette enda en spenningsroman der skurken er super intelligent og utspekulert. Jeg like best å lese drama blant "vanlige" folk. Men når det er sagt, syns den er svært godt skrevet. Historien i overkant fantasifull, men godt bygget opp. Det er god underholdning og jeg ble fristet til å fortsette lesingen lenger enn tenkt underveis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken var en mine mange uleste.... som nå endelig ble trukket ut av bokhyllen og frem i lyset :). Burde selvfølgelig ha lest den for mange år siden, men det er moro å finne noen små gjemte skatter også. Boken blir etterhvert en intens thriller med handling både i nåtid og fra 1800 tallet. Fotografen Ian Jarret treffer den vakre Marian Esguard på et oppdrag i Wien. Han er villig til ofre ekteskapet for å få henne, og de avtaler å møtes da de kommer tilbake til England. Men hun dukker aldri opp, og det eneste sporet fører tilbake til en kvinne som forsvant i 1838. Han befinner seg snart fanget i et spill der handlingen drives fremover av krefter han for sent forstår omfanget av. Har du denne boken i hyllene dine, og den fremdeles er ulest.....så ta den frem og les den :-).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødGrete AastorpAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H HoelHeidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen Børresen