Viser 1 til 1 av 1 omtaler

For en herlig bokskatt om Cuba og Hemingway, for den litterært interesserte. Jeg skal reise til Cuba i mars, og dette ga en ekstra dimensjon til turen. Med tips om steder Hemingway vanket, byvandringer etc.. Jeg fikk også tips om en av bøkene hans som har handling fra Cuba, som jeg ikke har hørt noe særlig om: Den ene for de mange. Den skrev han etter Den gamle mannen og havet, som jeg har lest.
Boka inneholder masse fine bilder i tillegg til Hemingways biografi fra perioden på Cuba- og litt om oppvekst og det tragiske selvmordet, og hvorfor han så seg nødt til å flytte fra Cuba i 1960.
Verket er ikke i salg lenger, men heldigvis finnes det biblioteker.

Mer i mitt blogginnlegg her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenGrete AastorpAnne Berit GrønbechStåle LiåsenIngvild SHilde H HelsethlittymseBrit HonningsvågNorahAnniken RøilKirsten LundLailaLeseberta_23Anniken BjørnesTheaNinaJulie StensethPer Åge SerigstadHelena EBenedikteEvaanniken sandvikHarald KKaramasov11PiippokattaKserinaAnitaFindusRufsetufsaKristine LouiseTor-Arne JensenReadninggirl30TanteMamieOlaugKaren Ramsvikmay britt FagertveitStig TEli HagelundReidun Anette AugustinVibeke