Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Det er flere år siden jeg leste denne boka, men jeg tenker stadig på begynnelsen av den.

Jeg husker at jeg begynte å lese denne boka på ungdomsskolen, men la den fort fra meg da det ble for sterk kost for meg. Det er sjelden jeg blir så skremt av en bok, at jeg ikke klarer å lese videre! En kan si at jeg ble "hjemsøkt" av boka. Jeg klarte ikke å la være å tenke på historien, selv etter flere år. Så en dag gikk jeg til biblioteket for å låne boka på nytt. Denne gangen kom jeg meg gjennom den. Dean Koontz er en dyktig forfatter. Han klarer å bygge opp stemningen så godt, at du nesten blir paranoid når du leser deg gjennom historien. Anbefales for alle som liker nervepirrende bøker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En meget god grøsser fra herr Koontz. Boken er spennende fra første side. Jeg personlig synes boken av litt avslørende, jeg forsto "neste steg" ved et par anledninger. Men boken er tvers gjennom godt. En hardbarket Koontz bok med valget mellom liv og død henger i en syltynn tråd. En meget god bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer Smedaas