Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Ah, her har man 1000 bøker hjemme og så er man på bokkafe og man treffer en ungdomskjærste som man tar med seg hjem. Wilbur Smith er en mine absolutt høydepunkt fra ungdommen, og jeg skjønner hvorfor. Historien er fantastisk! (som voksen griper jeg meg i å bli interessert, ønske å finne ut hva som er sant eller ikke fra historien. Jeg vet ikke har aldri sjekket ut bøkene hans på den måten). Prøvde å dra på den egyptiske utstillingen i British museum på grunn av boken. Masse sex (dette er skikkelig husmorporno!). Karakterene er flate, preget av man enten er helt eller skurk. Jeg elsker også at han drar inn seg selv og sin egen bok "Hapi" - det tuller med båndet mellom fiksjonen og fantasien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

4 Bok(av totalt 5) i Wilbur Smith's serie "TAITA - GAMLE EGYPT". En helt fantastisk serie jeg bare elsker, å som er noe av det beste jeg har lest. Jeg må legge til at at jeg er å har alltid vært helt oppslukt av det gamle Egypt, å dens mysterier, guder, myter og fortellinger. Wilbur Smith viser med denne serien hvilken glimrende forteller han er, å også hviken innsikt han har over det gamle Egypt. ANBEFALES.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaase