Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette er den barnetimeboka jeg synes fungerer best. Her kommer formatet, med mange amatørforfattere, helt til sin rett. Resultatet er en utrolig spennende og direkte vakker historie, med uventede vendinger støtt og stadig. Samtidig unngår den for mange parallelle plott. Alle trådene nøstes til slutt sammen på en helt annen måte enn hva en så for seg i begynnelsen, men slutten fungerer likevel helt perfekt. Jeg husker at jeg fikk gåsehud av noen av scenene.

Illustrasjonene i boka understreker det trolske og magiske i handlingen, og noen av dem er rene kunstverk. Det er med på å skape stemningen i boka, sånn at det blir en skikkelig fin leseropplevelse på flere måter. Jeg har lest flere barnetimebøker, men ingen andre har nådd helt opp til det denne boka klarte. Jeg sitter igjen med en følelse av helhet, der tittelen beskriver boka og illustrasjonene veldig godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand