Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Kort bok om å være oppslukt i lidenskap. Verdt å lese!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

«Å formulere det leseren allerede vet, men som hun ikke ser» skriver Sandra Lillebø i etterordet til denne boken. Det forteller mye om Ernaux sine bøker, som jeg er i ferd med å bli kjent med. Det treffer. Sammen med forfatterens evne til «Å skrive ut tingene som de er, uten å tillegge dem adjektiver som styrer leseren i en bestemt retning».

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Om makten en lidenskap kan føre oss til, realistisk fortelt og til tider patetisk men absorberende.
"Da jeg var barn, trodde jeg at luksus bestå i pelskåper, lange kjoler og villaer ved sjøen. Senere trodde jeg at det var å leve et intellektuelt liv. Nå virker det som om det også betyr å kunne oppleve en lidenskap for en mann eller en kvinne. A.E."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliStig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAva