Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Hver gang jeg tar opp en bok av Frid Ingulstad er det som om jeg trer inn i en spennende historiebok. Hun skriver så godt om en svunnen tid og gir det en stemme.

Historien om Ingebjørg tar meg tilbake til tiden rett etter Svartedauen på Eidsvoll i 1352. En hard og tøff tid hvor tilværelsen ikke var særlig lystbetont. Men Frid gir det en skjør og fin stemme.
Jeg har lest den før, men likevel tar det ikke mange sidene før jeg atter en gang blir dratt inn i handlingen. Ingebjørg er en ung jente som er vant til å lystre, men nå er hun i ferd med å bli voksen og må gjøre valg. Valg som får konsekvenser....

Dette er en skjør og tragisk historie som viser hvordan denne tiden kunne være. Frid er ikke redd for skrive brutalt og vise menneskets sanne natur. Samtidig så lærer man en hel del om 1300-tallets Oslo.

Skrevet av Frid Ingulstad og utgitt av Damm mellom 2003 og 2010.
Serien ble på 45 bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Andreas BokleserKirsten LundVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendliesomniferum