Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Jeg legger denne boka på «leste bøker, 2021», men egentlig er dette en bok jeg har lest før. For mange år siden. Vel, det ble et hyggelig gjensyn. Sommeren, juli-måned i det andre korona-året, 2021. Svært hyggelig å lese Ferdinand Finnes klassiske reise eller reiser i den greske øyverden nå som reising utenlands er blitt trøblete og vanskelig pgra det kinesiske viruset.

Vel… Mye av teksten i boka hadde jeg glemt. Litt merkelig for, En krans av greske øyer, er en perle av en bok. Den drar på åra, men det gjør ingen ting. Finne var en multikunstner. Et multitalent! Forfatter, billedkunstner, mm. Bereist, kunnskapsrik og en dyktig og engasjerende formidler.

Har du ikke boka? Prøv antikvariatene eller på biblioteket. En krans av greske øyer, er et Must Read! Og du får garantert lyst til selv å pakke koffert eller ryggsekk og begi deg til Hellas! Til de herlige greske øyene og det for dagens turister mer ukjente greske fastlandet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ina Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborgGroLisbeth Marie UvaagHarald KHeidiKirsten LundOdd HebækDemeterHilde VrangsagenAmanda ABertyCarine OlsrødAlice NordliAnniken RøilRandiLaila