Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Boken får en syltynn firer av meg. Min datter på 6 sin begeistring trekker opp - "jeg liker at det er magiske ting og sånt", men jeg synes at de bibelske allusjonene, og higenen etter å lage en egen skapelsesberetning er i overkant tydelige. I tillegg er det ikke den helt store driven gjennom hele boken, den kunne vært tjent med å være redigert ned en tredel, og da særlig de mer overdrevent poetiske naturskildringene, og de klare moralske holdningene til blant annet alkohol.

Når vi nå skal videre til "Løven, heksa og klesskapet" håper jeg at jeg husker riktig, når jeg husker det som en bok med mer handling og bruk av humor, som bare glimtvis kommer til syne i "Drømmen om Narnia".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

denne boken er utrolig fin. moren min leser den for meg! jeg elsker den den er jo så spenende! det går ikke ann og lavere og lese den!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Gro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechStig THarald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer Gabrielsen