Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Meget bra skrevet. Spennende innhold.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Verdens beste bok. Den er prega av parasyte the maxim, men ellers er den en fin bok, med gode karakterer og kunst. Blir redd hver gang går fra denne. Må anbefales. Livet mitt er ikke det samme uten. Elsker når de skulle ut å sanke bøter fra eierne på østsiden av fjellet. Der fikk de som fortjent. 1 kvinne for 3 er svindel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vil anbefale å lese denne boken. Veldig interessant og godt skrevet. Kommer nok til å lese hele serien etter hvert. Denne boken er det også laget film av, med Daryl Hannah i rollen som Ayla. Anbefaler å se den etter at boken er ferdiglest. DVD'en kan man låne på biblioteket.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Fullstendig oppslukt i dette verket når det kom på slutten av 80-tallet, leste natt og dag mursteinsbøkene. Har lest de 3 ganger. Ventet lenge på siste bok, har den i bokhylla og venter på en ferie så jeg kan bli oppslukt

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne boka anbefaler jeg alle og lese, leste den (og resten av serien) og som 14 åring hjalp den meg en del med å finne ut hvem jeg var, altså etter å ha lest en serie på seks mursteinsbøker, kommer man til den konklusjonen at du er en bokelsker for å si det sånn ;)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Amanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_VannflaskeGodemine