Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Den boken jeg skal omtale nå heter "Frøken detektiv møter trekanten". Dette er bok nummer 4 i serien. Frøken Detektiv er en serie som handler om at tenåringen Nancy Drew datter av advokaten Carson Drew løser mange mysterier.

I denne boken blir hun satt på etterforskningen av Crandall-juvelene. Juvelene skal bli hentet av fru Willoughby vergen til Emily Crandall. Juvelene blir stjålet da fru Willoughby stopper på en veikro. Nancy får dårlig tid på å løse saken før politiet arresterer fru Willoughby for tyveriet.

Jeg syntes denne boken er helt grei fordi den er litt spennende, men jeg foretrekker mer action og spenning. Boken er veldig mild og den handler bare om tyveriet. Det er ikke noe mord rundt tyveriet eller store hindringer. Det som er bra med boken er fordi man ikke skjønner hvem tyvene er underveis. Alt i alt er boken veldig enkel, og er lett lest og ikke veldig lang. Jeg vil tro at boken passer for 9 til 12 år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas