Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 3 av 3 bokomtaler

Æ flire mæ lørvat:-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg vet ikke riktig hvordan jeg ble oppmerksom på denne boken, annet enn at det var her inne på Bokelskere, men det er ei bok jeg varmt kan anbefale. Boken er om Gogol, født i USA av indiske foreldre, oppkalt etter en russisk(!) forfatter. Vi følger Gogol gjennom kontrastene fra foreldrenes levesett og hans behov for å passe inn i den amerikanske verden. Historien gir god innsikt i hvordan det er å vokse opp som annen generasjons innvandrer, med en fot i foreldrenes hjemland og en fot i sitt eget. Lahiris språk er vakker og beskrivende, og det er en ro over teksten som tiltaler meg veldig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For en fortellerkunst av Dickens. Jeg er imponert over språk, drama og driv i boken. Dette er en bok som vil tåle å bli lest flere ganger.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Thomas KlakeggBjørg L.Ole Jacob OddenesEli HagelundHildeTine SundalInger-LiseHanneBirgitte Veland LarsenConnieMereteBjørn  BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudSolGVHilde OlaussenRisRosOgKlagingArne SjønnesenMorten JensenKay NilsenHeleneVibekeMari Nordø LommelunAjiniakraEllen E. MartolKristin F. JørgensenTinaHeidiBoktimmyMcHempettLine TrulsenLibraritas vkntschjrldLailaSigrid Blytt Tøsdalellie d.John LarsenBente NogvaBjørn Erik Strand-HanssenSynnøve H Hoel